• Installaties
  • Onderhoud
  • Onderdelen
  • Reparaties

Jan Heij, machinefabriek van machines voor de Veevoederindustrie vanuit Wekerom

Jan Heij Machinefabriek maakt, ontwerpt en produceert verschillende machines voor een grote diversiteit aan klanten. Voor veevoederfabrieken en de zelfmengende boer, maar ook complete productielijnen, losse transportschroeven, mengers en elevatoren.

3D-engineering en gebruikte machines

Sinds de oprichting in 1970 fabriceert, engineert en levert Jan Heij Machinefabriek vanuit Wekerom onderdelen en machines voor diverse veevoederfabrieken. Wij onderscheiden ons door een praktijkgerichte aanpak, snelle service en kwaliteitsgarantie. Wij leveren alleen machines die voldoen aan onze hoge kwaliteitseisen.

Met de ideale combinatie van ervaren krachten en jonge enthousiaste medewerkers, produceren wij de meest uiteenlopende machines. Door deze combinatie zijn wij altijd in staat een passende oplossing te bieden. 

Om ook in de toekomst verzekerd te blijven van goed opgeleid personeel zijn wij erkend leerbedrijf en aangesloten bij de Stichting Beroepsonderwijs Bedrijfsleven.

Laat uw machine door ons maken of schaf een tweedehands machine  aan. Wij engineeren uw machines in 3D met het 3D-tekenprogramma Solidworks 2019. Zo kunt u van te voren al zien hoe de machine werkt.

machineonderdelen; tweedehands

Snelle service in heel Nederland

Jan Heij Machinefabriek is gevestigd in de provincie Gelderland. Wij bevinden ons in Wekerom (bij Ede), dichtbij de snelwegen A1 en A30. Hierdoor kunnen we snel leveren in heel Nederland.

Door onze grote voorraad en uitgebreide contacten vindt u  de machine die u zoekt.
Als u een (tweedehands) machine uit voorraad koopt, bespaart u op productietijd. U hoeft namelijk niet te wachten op de bouw van een nieuwe machine.

machineonderdelen; tweedehands

Modern machinepark

We beschikken over een eigen plasmasnijmachine van Soitaab. Hierdoor kunnen wij snel inspelen op al uw machinebouwwensen. Samen met u bepalen we de eisen van uw machine. Omdat we zelf het plaatwerk snijden, is alles mogelijk. Door de snijmachine beschikken we snel over het plaatwerk voor uw machine. Dit maakt ons flexibel en zorgt voor kortere productietijden.

Onderhoud aan uw machine

Wij onderhouden uw machines met verstand van zaken. Onze monteurs bouwen veel machines zelf. Ze kennen vanzelfsprekend de fijne kneepjes van het machinebouwvak. Laat uw machine daarom regelmatig door ons onderhouden, zodat u het optimale uit uw machine kunt halen.

Contact met onze machinefabriek

Contact